Zsindelyragasztó

Zsindelyragasztó

Méret: 310 ml
Kategória:

HÍVJON AZ ÁRÉRT!

Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő egy bitumen-alapú termék, mely kitűnően tapad minden tetőfedő felülethez. Különösen zsindelytetők ragasztásához, illesztéséhez ideális.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő alkalmas a tetőn lévő hézagok és repedések tömítésére, javítására és védelmére, bitumenfelületek gyenge részeinek megerősítésére. A vízálló lemez és a kémény közötti hézagok, vízelvezető csövek, pillérek, szellőzőkürtők, kémények és egyebek tömítésére is kiválóan alkalmas a Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő ideális tetővégek, csatornák, üvegfelületek, fedőkövek, aszfalt hullámlemezek, stb. lezárására és kitöltésére, hullámlemezek illesztési hézagainak tömítésére, bitumen lemezek, cinkcsatornák és egyebek repedéseinek javítására.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő felhasználásra kész, nem igényel előmelegítést.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő rugalmas és szintetikus szálakat tartalmaz, mely a felületek között egy belső réteget képez.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő száraz és nedves felületen egyaránt tapad.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő jól ellenáll az öregedésnek, az UV sugárzásnak, a környezeti hatásoknak és a csapadéknak.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő azbesztmentes.

A Tytan Professional zsindelyragasztó és tömítő optimális alkalmazási hőmérséklete +10 °C-tól +35 °C-ig terjed.

Méret: 310 ml
Scroll to Top